Henkilöauton ja pakettiauton hinaus luotettavasti

Kun teet matkaa autolla, voi vastaan tulla odottamattomia tilanteita. Automatka voi pahimmillaan katketa kesken. Matka saattaa keskeytyä rengasrikon, sähkö- tai jarruvian tai moottorihäiriön takia. Joskus tankkiin saattaa vahingossa lipsahtaa väärää polttoainetta. Useimmissa tapauksissa auto on parasta hinata suoraan korjaamolle.

E-P:n Hinauspalvelu hoitaa nopeasti ja vankalla ammattitaidolla henkilöauton ja pakettiauton hinaukset kaikissa olosuhteissa ja kellon ympäri. Hoidamme autosi pois vahinkopaikalta sovittuna aikana sovittuun paikkaan ja tuomme tarvittaessa sijaisauton mukanamme. Tarjoamme luotettavaa ja joustavaa hinauspalvelua kattavasti koko Etelä-Pohjanmaan alueella kuten esimerkiksi Seinäjoella, Alavudella, Kuortaneella ja Lapualla.

Meiltä löytyy sopiva hinausauto joka tarpeeseen!

Kalustomme on monipuolinen ja meiltä löytyykin sopiva hinausauto moneen tilanteeseen. Kun soitat meille ja kerrot tilanteesi, niin osaamme lähettää aina oikeanlaisen hinurin kohteeseen.

Lavahinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen hinauksiin. Sillä hoituvat myös pitkien matkailuautojen ja kevyt kuorma-autojen hinaukset.

Kalustoomme kuuluu myös 4-vetoinen puomihinausauto, Ford Ranger, joka on tarkoitettu henkilöautojen hinaukseen erityisesti jäisiltä tai pehmeiltä teiltä. Sillä onnistuu loistavasti auton hinaus parkkihallista pienen korkeutensa ansiosta. Rangerilla hoituu auton hinaus ahtaalta parkkialueelta nopeasti ja vaivattomasti. 

Muistathan, että tarjoamme myös apuvirtapalvelua, mikäli autosi ei käynnisty eikä matka pääse ollenkaan alkuun. Älä epäröi ottaa yhteyttä vuorokaudenajasta riippumatta!

Jos matkanteko tyssää, sijaisautolla matka taas jatkuu

Ikävimmässä tapauksessa automatka voi katketa liikenneonnettomuuden takia. Tässäkin tilanteessa E-P:n Hinauspalvelu on paikalla nopeasti antamassa avun. Mikäli onnettomuuspaikalla tarvitaan apuna kaivinkonetta, niitäkin löytyy kalustostamme. Pystymme järjestämään tarvittaessa onnettomuuspaikalla myös liikenteen ohjauksen. Jos matkaa ei voi onnettomuuden takia enää omalla autolla jatkaa, tuomme tullessamme paikalle sijaisauton, niin matka ei tyssää aivan kokonaan.

Auton hinaus nopeasti ja ammattitaidolla – koko Etelä-Pohjanmaan alueella!

Soita Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Soita Alavus 24/7