Raskaan kaluston hinaus Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella onnistuu käden käänteessä E-P:n Hinauspalvelulta, päivystämme vuorokauden ympäri 24/7. Meillä on parinkymmenen vuoden kokemus raskaan kaluston hinauksista, joten kaikki hinauksiin liittyvät tehtävät hoituvat kanssamme sujuvasti ja turvallisesti. Teemme raskaan kaluston hinauksia Seinäjoen ohella myös paikkakunnilla Alavus, Kuortane, Lapua, Ilmajoki, Kurikka, Jalasjärvi sekä Ähtäri.

Tehokkaalla hinauskalustollamme voimme hinata:

  • kuorma-autot
  • rekat
  • jakeluautot
  • linja-autot
  • traktorit
  • kaikki työkoneet
  • säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot.

Myös raskaan kaluston ojasta vedot sekä muut vinssityöt kuuluvat toimenkuvaamme.

Raskaan kaluston hinaus tehokkaalla kalustolla

Raskaan kaluston hinaus vaatii tehokkaan ja järeän hinausauton. Meillä onkin yksi Etelä-Pohjanmaan alueen parhaista raskaan kaluston hinausautoista, neliakselinen MAN TGA. Raskaisiin hinaustöihin räätälöidyn MAN TGA:n ominaisuudet on hiottu viimeisen päälle ammattilaisten tarpeiden perusteella ja sillä hoituvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. Se on 8-pyörävetoinen, joka mahdollistaa sen, että sillä pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille, haastavissakin maasto-olosuhteissa. MAN TGA on varusteltu lisäksi yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Raskaan kaluston hinaus vaatii erityisosaamista ja rautaista ammattitaitoa. Teknisen osaamisen lisäksi raskaan kaluston hinausautonkuljettajalta vaaditaan hyvää arviointikykyä varsinkin ahtaissa paikoissa ja ylösveto tilanteissa. Kuorma- tai linja-auton ollessa ojassa täytyy raskaan kaluston hinausautonkuljettajan osata arvioida tilanne oikein, jotta lisävaurioita ei pääse syntymään. Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot kevyistä kuorma-autoista massiivisiin hyötyajoneuvoihin. 

Hinaus Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Hinaus Alavus 24/7

Meiltä voit tilata raskaan kaluston hinauksen myös ennakkoon esimerkiksi tapauksissa, kun ajoneuvo on saatava siirrettyä korjaamolle tai muuhun määränpäähänsä. Kuormurin, jakeluauton tai rekan hinaus – meille voit aina soittaa, kun kyse on raskaan kaluston hinauksesta!

Raskaan kaluston hinaus – hinta määräytyy näin

Raskaan kaluston hinauksen hintaan vaikuttaa se, milloin hinaus suoritetaan, kuinka kauan tehtävä kestää, hinattava matka sekä ajoneuvon kokoluokka. Ajoneuvon vakuutus voi korvata hinauksen täysimääräisesti, tarkasta siis omat vakuutusehtosi. Etukäteen tilattavaa hinausta varten voit pyytää tarjouksen.