Suurten ja raskaiden ajoneuvojen siirto työmaalta toiselle helpottuu huomattavasti lavettikuljetuksen avulla. Lavettikuljetus säästää sinulta aikaa ja kustannuksia, kun voit tilata konekuljetuksen hyvissä ajoin. Näin voit varmistua siitä, että oikeat työkoneet ovat oikeassa paikassa, kun niitä tarvitaan eikä siirtely ole pois koneiden tuottavasta työstä.

Kuljetamme ammattitaidolla ja turvallisesti erilaisia työkoneita moniin eri tarpeisiin lavetilla. Lavettiautollamme kulkevat kuljetukset aina 30 tn saakka. Lavetilla kulkevat  kaikenlaiset työkoneet, kuten kaivinkoneet, metsäkoneet, maansiirtokoneet, pyöräkuormaajat sekä maatalouskoneet, kuten traktorit ja puimurit.

Lavettikuljetus ammattitaidolla

Raskaiden koneiden kuljetus lavetilla vaatii raudanlujaa ammattitaitoa ja vankkaa kokemusta, jotta kuljetus onnistuu kaikkien kannalta varmasti turvallisesti. Kokeneet kuljettajamme sekä asianmukainen, huollettu kalustomme vastaavat kuljetusten sujuvuudesta.

Lavettikuljetusten kantavuus 30 t. saakka
Lavettikuljetusten kantavuus 30 t. saakka

Hinaus Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Hinaus Alavus 24/7

 

Lavetti- ja konekuljetukset Seinäjoen seudulla

Lavetti- ja konekuljetukset ovat vastaus, kun tarpeen on raskaan kaluston siirto työmaalta toiselle. Lavettikuljetuksemme varmistaa kaikenkokoisille koneille kustannustehokkaan, helpon ja nopean kuljetusratkaisun.

Tarjoamme lavetti- ja konekuljetusta Etelä-Pohjanmaan alueelle, kuten paikkakunnille Seinäjoki, Alavus, Kuortane, Lapua, Ilmajoki, Kurikka, Jalasjärvi ja Ähtäri. Kysy myös muita kuljetuspalveluitamme