Palveluihimme kuuluu TMA-auton vuokraus kuljettajalla. Scania R 440 törmäysvaimentimella on tarkoitettu tiellä tehtäviin töihin suojaamaan työmaata sekä ohi ajavaa liikennettä. Kun työ tehdään esimerkiksi moottoritiellä, lyhyessä ajassa tai kun muulle suojalle ei ole tilaa, on törmäyssuoja-auto kuljettajalla silloin oikea ratkaisu. Se takaa tehokkaan suojauksen ja turvallisen työskentelyn.

Soita meille, vastaamme heti!

SOITA 24h/vrk 0400 602 103

TMA-auto turvaa työntekijät ja muut tiellä liikkujat

TMA- eli törmäysauto on raskas törmäysvaimennin, joka vaimentaa törmäysvoimaa jousitetusti niin, että aluksi se antaa törmäysenergialle pehmeämmän vastuksen ja lopuksi kovemman. Törmäyssuojan turvatyyny pehmentää siis mahdollista peräänajoa. TMA-auto pysäköidään työkohteen eteen työntekijöiden suojaksi, mutta samalla se suojaa kaikkia tiellä liikkujia ja autoilijoita. Törmäyssuojan tulee kestää 100 km:n nopeudessa tuleva törmäys, ja törmäysautomme täyttää Väyläviraston asettamat  viranomaismääräykset.

Törmäysvaimenninta käytetään kohteissa, joissa liikennemäärät ja nopeudet ovat suuria, esimerkiksi moottori- ja moottoriliikenneteillä tehtävissä töissä. Viranomaisten ohjeistuksen mukaan TMA-auto vaaditaan aina työtä tekevän yksikön suojaksi vilkasliikenteisellä ajoradalla, jossa nopeus on vähintään 60km/h tai enemmän. Törmäysautoa käytetään esimerkiksi asfaltointitöissä, tiemerkintätöissä, tierakennenäytteiden otossa sekä muissa tiellä tehtävissä töissä vilkkaasti liikennöidyllä tiestöllä, jossa työntekijöille vaaditaan turvaa. Lisäksi törmäysvaimenninautoa voidaan käyttää varoitusautona poikkeuksesta kertovana ennakkovaroituksena onnettomuustilanteissa, liikenteenohjausta vaativissa tilanteissa, hinaustilanteissa, kaiteiden korjauksen ja valaisintöiden suojaamisessa sekä niitto- ja vesakonraivaustöiden yhteydessä, eli lähes kaikissa vilkkaalla tiestöllä tapahtuvissa töissä.

Tilaa törmäyssuoja-auto työmaasi turvaksi Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaan alueella

Törmäysvaimentimella varustetun ajoneuvon tarkoitus on olla tiellä työskentelevien henkilöiden ja tienkäyttäjien suojana. Kun tilaat törmäyssuoja-automme, saat aina myös ammattitaitoisen kuljettajan. Törmäyssuoja-automme palvelee Etelä-Pohjanmaan alueella, muun muassa paikkakunnilla Seinäjoki, Alavus, Kuortane, Lapua, Ilmajoki, Kurikka, Jalasjärvi, Ähtäri ja Kauhava.

SOITA 24h/vrk 0400 602 103