Tilaa vaihtolava suoraan kohteeseesi

Kalustoomme kuuluvat erilaisiin tarpeisiin soveltuvat vaihtolavat. Kuljetamme vaihtolavat koko Etelä-Pohjanmaan alueelle, kuten paikkakunnille Seinäjoki, Alavus, Kuortane ja Lapua. Vaihtolavan vuokraus onnistuu joustavilla aikatauluilla ja vuokrauksen hinta perustuu kuljetusetäisyyteen, vuokrauksen kestoon sekä mahdollisiin jätemaksuihin.

Meiltä löydät sopivat vaihtolavat monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin, aina ammattilaisten tarpeista taloyhtiön roskalavakäyttöön. Vaihtolava toimitetaan lyhyelläkin varoitusajalla haluamaasi kohteeseen ja noudamme sen sovittuna ajankohtana. Huolehdimme myös noutamamme vaihtolavan sisällön asianmukaisesta hävittämisestä.

Vaihtolavat soveltuvat esimerkiksi:

  • rakennustyömaille
  • remontin jätteiden keräykseen
  • painavien jätteiden keräykseen
  • lumenajoon ja hiekoitushiekan keräykseen
  • taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden roskalavaksi sekä pihatalkoiden puutarhajätteille
  • mullan ja kiviaineksen ajoon

Kysy lisää ja pyydä tarjous numerosta 050 552 5463!

Vaihtolava, roskalava, jätelava…

Vaihtolava tunnetaan monella nimellä – siirtolava, roskalava, jätelava, puutarhajätelava, rakennusjätelava, talkoolava… Vaihtolava sopii erityisesti suurten jätemäärien keräämiseen ja lajitteluun erilaisissa kohteissa. Lava soveltuu erityisen hyvin rakennustyömaille ja pihoille siivoustalkoisiin esimerkiksi risujen, roskien ja muun puutarhajätteen keräykseen.

Vaihtolava on nopea ja kustannustehokas ratkaisu pihatalkoissa ja remonttijätteen hävityksessä, kun jokaista pientä jätekuormaa ei tarvitse lähteä erikseen kuljettamaan esimerkiksi autolla ja peräkärryllä. Meiltä tilaat roskalavan helposti tarpeesi mukaan päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Toimitamme jätelavan toivottuun aikaan pihaan ja haemme pois sekä toimitamme jätteen asianmukaisesti hävitettäväksi.

Ota yhteyttä