E-P:n Hinauspalvelu auttaa nopeasti ja vankalla ammattitaidolla. Hoidamme monipuolisella kalustollamme henkilöauton, pakettiauton, moottoripyörän, asuntoauton ja muun kulkuneuvon hinaukset kaikissa olosuhteissa ja kellon ympäri. Tarjoamme luotettavaa ja joustavaa hinauspalvelua Alavudella sekä kattavasti koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Meiltä löytyy sopiva hinausauto jokaiseen tilanteeseen. Kun soitat meille ja kerrot tilanteesi, niin osaamme lähettää aina oikeanlaisen hinurin kohteeseen.

Soita meille, vastaamme heti!

OTA YHTEYTTÄ ALAVUS 24H/VRK 0400 981 012

 

Hinaus 24/7

Henkilö- ja pakettiautojen hinaukset ovat meille arkipäivää. Menopelisi hyytyessä lähetämme paikalle lavahinausauton, jolla hoituvat myös pitkien matkailuautojen sekä kevytkuorma-autojen hinaukset. Ahtaista parkkihalleista sekä jäisiltä tai pehmeiltä teiltä pelastaa 4-vetoinen puomihinausautomme. Tarjoamme myös apuvirtaa, mikäli kulkuneuvosi hyytyy ennen kuin matka on edes päässyt alkuun.

Ikävimmässä tapauksessa automatka voi katketa liikenneonnettomuuden takia. Tässäkin tilanteessa tulemme nopeasti paikalle antamaan avun. Mikäli onnettomuuspaikalla tarvitaan apuna kaivinkonetta, niitäkin löytyy kalustostamme. Pystymme järjestämään tarvittaessa onnettomuuspaikalla myös liikenteen ohjauksen. Jos matkaa ei voi onnettomuuden takia enää omalla autolla jatkaa, tuomme tullessamme sijaisauton, niin matka ei tyssää aivan kokonaan.

Älä epäröi soittaa apua vuorokaudenaikaan katsomatta.

SOITA HINAUS 24H/VRK 0400 981 012

Raskaan kaluston hinaus Alavus

Toisinaan raskaan kaluston matka tyssää kesken kaiken tienposkeen – määränpää odottaa, eikä aikaa olisi haaskattavaksi. Näissä tapauksissa on tärkeää saada apua nopeasti paikalle, jotta ylimääräisiltä kustannuksilta vältyttäisiin. Ympärivuorokautinen päivystyksemme on aina lähtövalmiudessa.

Rekan hinaus, kuorma-auton hinaus, matkailuauton hinaus – kaikki onnistuu

Raskaan kaluston hinaus vaatii erityisosaamista sekä rautaista ammattitaitoa. Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot kevyistä kuorma-autoista massiivisiin hyötyajoneuvoihin. Tarjoamme raskaan kaluston hinausta sekä akuuteissa että kiireettömissä tapauksissa, esimerkiksi silloin kun raskaan kaluston ajoneuvoa on vaikkapa siirrettävä hinaamalla varikolta korjaamolle.

Meillä on yksi alueen parhaista hinausautoista raskaan kaluston hinaukseen; neliakselinen MAN TGA. Raskaisiin hinaustöihin räätälöidyn MAN TGA:n ominaisuudet on hiottu viimeisen päälle ammattilaisten tarpeiden mukaan ja sillä hoituvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. Se on 8-pyörävetoinen, joten sillä pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille, haastavissakin maasto-olosuhteissa. MAN TGA on varusteltu lisäksi yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Heinäkuussa 2022 saimme käyttöömme uuden Volvo-merkkisen raskaankaluston hinausauton. Kalustoomme kuuluu siis kaksi raskaan kaluston hinausautoa, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin vaativissa nosto- ja hinaustarpeissa. Molemmat autot täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Tehokkaalla hinauskalustollamme voimme hinata esimerkiksi kuorma-autot, rekat, jakeluautot, linja-autot, säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot. Myös raskaan kaluston ojasta vedot kuuluvat toimenkuvaamme eli esimerkiksi REKAN NOSTO OJASTA onnistuu meiltä käden käänteessä.

OTA YHTEYTTÄ 24H/VRK 0400 981 012