E-P:n Hinauspalvelu auttaa nopeasti ja vankalla ammattitaidolla sekä henkilöautolla liikkuvia että raskaan kaluston kuljettajiakin. Monipuolisella ja kestävällä kalustollamme onnistuu minkä tahansa kulkuneuvon hinaukset kaikissa olosuhteissa ja kellon ympäri. Tarjoamme luotettavaa ja joustavaa hinauspalvelua Ilmajoella sekä koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Meiltä löytyy sopiva hinausauto jokaiseen tilanteeseen. Soita meille ja kerro hinauspulmastasi, niin lähetämme aina oikeanlaisen hinausauton kohteeseen.

Soita meille, vastaamme heti!

SOITA HINAUS ILMAJOKI 24H/VRK 0400 602 103

 

Raskaan kaluston hinaus Ilmajoki

Raskas kalusto on tuottava ainoastaan silloin, kun se toimii moitteetta ja kulkee sujuvasti toimittaen tilatun lastin perille. Joskus raskaskin kalusto saattaa hyytyä kesken matkan. Silloin on tärkeää saada apu nopeasti paikalle, jotta ylimääräisiltä kustannuksilta vältytään. Päivystämme vuorokauden ympäri ja olemme aina lähtövalmiudessa raskaan kaluston hinaukseen Ilmajoella ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Raskaan kaluston hinaus vaatii erityisosaamista sekä rautaista ammattitaitoa. Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot kevyistä kuorma-autoista hyötyajoneuvoihin. Tarjoamme raskaan kaluston hinausta sekä akuuteissa että kiireettömissä tapauksissa, esimerkiksi silloin kun raskaan kaluston ajoneuvoa on vaikkapa siirrettävä hinaamalla varikolta korjaamolle.

Raskaan kaluston hinaukseen meillä on yksi alueen parhaista hinausautoista; neliakselinen MAN TGA. Raskaisiin hinausajoihin räätälöidyllä MAN TGA:lla hoituvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. 8-pyörävetoisena sillä pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille. Raskaan kaluston hinausautomme on varusteltu lisäksi yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Heinäkuussa 2022 saimme käyttöömme uuden Volvo-merkkisen raskaankaluston hinausauton. Kalustoomme kuuluu siis kaksi raskaan kaluston hinausautoa, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin vaativissa nosto- ja hinaustarpeissa. Molemmat autot täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Tehokkaalla hinauskalustollamme voimme hinata esimerkiksi kuorma-autot, rekat, jakeluautot, linja-autot, säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot. Myös raskaan kaluston ojasta vedot kuuluvat toimenkuvaamme eli esimerkiksi REKAN NOSTO OJASTA onnistuu meiltä käden käänteessä.

PÄIVYSTÄMME 24H/VRK 0400 602 103

Rekan hinaus, kuorma-auton hinaus, työkoneen hinaus – raskas hinausauto auttaa!

Hinauspalvelumme auttaa 24/7

Henkilö- ja pakettiautojen hinaukset ovat meille arkipäivää. Ajoneuvosi hyytyessä omaan pihaan, tielle tai vaikka parkkipaikalle lähetämme paikalle lavahinausauton, jolla onnistuu myös pitkien matkailuautojen hinaus. 4-vetoinen puomihinausautomme pelastaa pulasta puolestaan ahtaista ja matalista parkkihalleista sekä jäisiltä tai pehmeiltä teiltä. Tarjoamme myös apuvirtaa, mikäli kulkuneuvostasi on akku hyytynyt.

Ikävimmässä tapauksessa automatka voi katketa liikenneonnettomuuden takia. Tässäkin tilanteessa tulemme nopeasti paikalle antamaan avun. Mikäli onnettomuuspaikalla tarvitaan apuna kaivinkonetta, niitäkin löytyy kalustostamme. Pystymme järjestämään tarvittaessa onnettomuuspaikalla myös liikenteen ohjauksen. Jos matkaa ei voi onnettomuuden takia enää omalla autolla jatkaa, tuomme tullessamme sijaisauton, niin matkasi ei tyssää aivan kokonaan.

OTA YHTEYTTÄ 24H/VRK 0400 602 103