E-P:n Hinauspalvelu auttaa lyhyellä vasteajalla ja vankalla ammattitaidolla niin henkilöautolla, matkailuautolla kuin moottoripyörälläkin liikkuvia sekä raskaan kaluston kuljettajia. Asianmukaisella ja huolletulla kalustollamme onnistuu minkä tahansa kulkuneuvon hinaukset kaikissa olosuhteissa ja kellon ympäri. Tarjoamme luotettavaa ja joustavaa hinauspalvelua Jalasjärvellä sekä koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Soita meille, vastaamme heti!

SOITA HINAUS JALASJÄRVI 24H/VRK 0400 602 103

Raskaan kaluston hinaus Jalasjärvi

Raskas kalusto on tuottava ainoastaan silloin, kun se toimii moitteetta ja kulkee sujuvasti toimittaen kuorman sinne minne pitää. Joskus raskaskin kalusto saattaa hyytyä kesken matkan ja silloin on tärkeää saada apu nopeasti paikalle, jotta ylimääräisiltä kustannuksilta vältytään. Päivystämme vuorokauden ympäri ja olemme aina lähtövalmiudessa raskaan kaluston hinaukseen Jalasjärvellä ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Raskaan kaluston hinaus vaatii erityisosaamista sekä rautaista ammattitaitoa. Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot ja hinaukset kevyistä kuorma-autoista raskaisiin ja suurikokoisiin työkoneisiin. Tarjoamme raskaan kaluston hinausta sekä akuuteissa tilanteissa että kiireettömissä tapauksissa, esimerkiksi kun raskaan kaluston ajoneuvoa on siirrettävä hinaamalla varikolta korjaamolle.

PÄIVYSTÄMME 24H/VRK 0400 602 103

Rekan hinaus, kuorma-auton hinaus, linja-auton hinaus – kaikki onnistuu käden käänteessä!

Meillä on yksi Etelä-Pohjanmaan alueen parhaista hinausautoista raskaan kaluston hinausta varten; neliakselinen MAN TGA. Raskaan kaluston hinaukseen räätälöidyllä MAN TGA:lla hoituvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. 8-pyörävetoisena sillä pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille. Raskaan kaluston hinausautomme on varusteltu lisäksi yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit. Tehokkaalla hinauskalustollamme voimme hinata esimerkiksi kuorma-autot, rekat, jakeluautot, linja-autot, säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot. Myös raskaan kaluston ojasta vedot kuuluvat toimenkuvaamme eli esimerkiksi REKAN NOSTO OJASTA onnistuu meiltä käden käänteessä.

Heinäkuussa 2022 saimme käyttöömme uuden Volvo-merkkisen raskaankaluston hinausauton. Kalustoomme kuuluu siis kaksi raskaan kaluston hinausautoa, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin vaativissa nosto- ja hinaustarpeissa. Molemmat autot täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Hinauspalvelumme auttaa 24/7

Henkilö- ja pakettiautojen hinaukset ovat meille arkipäivää. Ajoneuvosi hyytyessä omaan pihaan, tielle tai vaikka parkkipaikalle lähetämme paikalle lavahinausauton, jolla onnistuu myös pitkien matkailuautojen hinaus. 4-vetoinen puomihinausautomme pelastaa pulasta puolestaan ahtaista ja matalista parkkihalleista sekä jäisiltä tai pehmeiltä teiltä. Tarjoamme myös apuvirtaa, mikäli kulkuneuvostasi on akku hyytynyt. Mikäli matkasi katkeaa esimerkiksi liikenneonnettomuuden takia, tuomme tullessamme käyttöösi sijaisauton, jolla pääset jatkamaan matkaa.

OTA YHTEYTTÄ 24H/VRK 0400 602 103