Auto ei käynnisty? Auton akku tyhjä? Me annamme apuvirtaa!

 

Onko auton akku tyhjä? Joskus automatka ei pääse edes alkuun, jos esimerkiksi auton käynnistymisessä on ongelmia. Auton akku voi olla tyhjentynyt, akku ei ehkä lataudu tai akku on voinut tulla tiensä päähän. Joissakin tapauksissa auto tarvitsee vain hiukan apuvirtaa, jota tarjoamme mielellämme vuorokaudenajasta riippumatta. Ammattilaisen antama apuvirta on varmin ja turvallisin tapa saada auto nopeasti takaisin tien päälle.

Auton käynnistymättömyys voi johtua monesta eri syystä. Yleisimpiä ovat akkuun liittyvät ongelmat. Akun purkautumisen voivat aiheuttaa esimerkiksi päälle jääneet ajovalot tai akku on niin huonokuntoinen, ettei se enää vastaanota tai luovuta virtaa. Vika voi olla myös laturissa. Kylmällä säällä heikkokuntoinen auton akku ei ehdi latautua kunnolla ajon aikana. Samalla virtaa kuluu enemmän kuin lataamalla saadaan talteen. Vähitellen akun varaustaso laskee, kunnes se on kokonaan tyhjä. Tässä tilanteessa matka ei jatku ilman apuvirtaa.

Kun auto ei käynnisty, soita silloin E-P:n Hinauspalvelu tekemään apukäynnistys. Soittaa voit koska tahansa, ympäri vuorokauden. Palvelemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella, kuten esimerkiksi Seinäjoella, Alavudella, Kuortaneella ja Lapualla. 

 

Älä anna autolle apuvirtaa itse!

Apuvirran antaminen auton akulle itse käynnistyskaapeleilla voi etenkin uudemmissa autoissa olla huono ratkaisu auton herkän elektroniikan vuoksi. Vaikka kaapelit olisi kytketty oikein, voi lataus herkästi vahingoittaa virtaa antavaa autoa. Monet valmistajat kieltävät tästä syystä auton käyttöohjeissa apuvirran käyttämisen.

E-P:n Hinauspalvelun kokeneet ammattilaiset antavat apuvirtaa turvallisesti. Apuvirtaa käytetään niin, ettei toimenpide vahingoita akkua tai auton elektroniikkajärjestelmää. Apuvirran avulla auton käynnistäminen vie aikaa vain hetken. Mikäli apuvirtakaan ei enää auta, tarvittaessa hinaamme autosi huoltoon. Useimmissa tapauksissa hinauksen hinnan kattaa vakuutus ilman omavastuuosuutta.

Soita Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Soita Alavus 24/7