Moottoripyörän hinaus vaatii hinausalan erikoisammattilaisen

Yleisimmät syyt, miksi moottoripyörällä matka tyssää ovat onnettomuus, tekninen vika ja rengasrikko. Jos moottoripyöräsi on kolarin tai teknisen vian johdosta ajokelvoton, soita meidät apuun. Moottoripyörää ei kannata lähteä hinaamaan itse, sillä pahimmassa tapauksessa aiheutat vain lisää vahinkoa moottoripyörällesi, kotikutoisilla hinausvirityksillä moottoripyörä saattaa kaatua ja rikkoutua pahemmin.

Me hinaamme moottoripyörän puomi- tai lava-hinausautolla turvallisesti ja ammattitaidolla. Käytämme aina sidontaan ja tuentaan moottoripyörälle tarkoitettuja välineitä, jolloin hinaus tapahtuu aina turvallisesti ja pyöräsi pääsee hyvissä käsissä korjaamolle!

Soita Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Soita Alavus 24/7

Moottoripyörän hinaus koko Etelä-Pohjanmaan alueella

Monipuolinen kalustomme ja oikeat sidontavälineet takaavat moottoripyörälle, mopolle tai vaikkapa mopoautolle turvallisen matkan kotipihaan tai korjaamolle. Autamme sinut ja menopelisi pinteestä kuin pinteestä. Tulemme nopeasti paikalle ja matkasi taas jatkuu. Tarvittaessa tuomme mukanamme sijaisauton, jotta pääset jatkamaan matkaasi määränpäähäsi joutuisasti.

Moottoripyörän hinaus onnistuu koko toiminta-alueellamme Etelä-Pohjanmaalla, pysähtyypä matkasi sitten esimerkiksi Seinäjoelle, Ähtäriin, Ilmajoelle tai Kurikkaan – E-P:n Hinauspalvelu saapuu paikalle nopeasti.