Avaimet autossa, ovi lukossa? Soita apuun E-P:n Hinauspalvelu!

Joskus saattaa käydä niin, että lukitset itsesi auton ulkopuolelle – avaimet jäävät virtalukkoon tai unohtuvat penkille. Myös auton keskuslukitus voi tehdä tepposet ja lukita auton ovet nenäsi edestä, esimerkiksi pakkasella ikkunoita skraapatessa. Auton ovet voivat pysyä lukossa, jos auton keskuslukituksessa tai sähköjärjestelmässä on vikaa. Ongelmia lukituksen kanssa voi aiheuttaa myös loppumaisillaan oleva huonokuntoinen akku, joka ei anna virtaa keskuslukitukseen, jolloin kauko-ohjaus eikä mekaaninen avain yksinkertaisesti toimi.

Kun avaimet ovat lukitussa autossa, on nopein, parhain ja turvallisin ratkaisu soittaa paikalle ammattilainen avaamaan lukkiutuneet auton ovet. E-P:n Hinauspalvelu auttaa sinua pinteessä! Hinauspalvelumme ammattilaisilta löytyy rutkasti kokemusta auton lukon avauksesta, ja saamme lukkiutuneet ovet usein auki. Palvelemme sinua ympäri vuorokauden!

Soita Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Soita Alavus 24/7

 

Varsinkin jos moottori on käynnissä, niin ovet ovat aina avattavissa. Mitä vanhempi auto on, sitä helpommin sen ovet saa auki. Uusiin autoihin löytyy toki omat konstinsa. Ovien avaamiseen meillä on erilaisia keinoja ja välineitä. Meille ei ole ongelma eikä mikään, jos avaimet ovat autossa ja ovet lukossa. Auton lukon avaus käy meiltä käden käänteessä.

Ammattilaiselta auton ovien avaus onnistuu, vaikka autossa olisi autovalmistajan murtosuojaus, jossa ovet menevät takalukkoon. Avaimet lukitussa takakontissa voivat tuottaa haasteita myös ammattilaiselle, mutta ovat sieltä silti monesti saatavilla tiirikoimalla lukitus auki. Anna ammattilaisten hoitaa työ erikoistyökalulla, jotka on suunniteltu näitä haastavia tehtäviä varten. 

Tiesithän, että vakuutusyhtiöiden kaskovakuutukset voivat korvata lukkiutuneen oven avauksen? Palvelua voi käyttää silloinkin, kun autosi on kotipihassa. Asia kannattaa varmistaa omasta vakuutusyhtiöstä.