Raskaan kaluston hinaus ammattitaidolla Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaan alueella

Meiltä onnistuu raskaan kaluston hinaus, kuten esimerkiksi rekan hinaus, varmalla otteella koko Etelä-Pohjanmaan alueella, esimerkiksi paikkakunnilla Seinäjoki, Alavus, Kuortane ja Lapua ovat yleisimpiä alueita.

Tehokkaalla hinauskalustollamme voimme hinata esimerkiksi

 • kuorma-autot
 • rekat
 • jakeluautot
 • linja-autot
 • työkoneet
 • perävaunut
 • säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot.

Ulosajon tai juuttumisen sattuessa saat meiltä ammattitaitoista ja hallittua vetovoimaa. Myös raskaan kaluston ojasta vedot kuuluvat toimenkuvaamme eli esimerkiksi rekan nosto ojasta onnistuu meiltä käden käänteessä. Raskaan kaluston hinausautomme täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Raskaan kaluston hinaus hoituu Seinäjoen seudulla Volvo FH:n ja MAN TGA:n avulla kaikenlaisissa tilanteissa.

Raskaan kaluston hinaus onnistuu niin akuuteissa kuin kiireettömissäkin tapauksissa

Toisinaan matkanteko tyssää kesken kaiken tienposkeen – määränpää odottaa, eikä aikaa olisi haaskattavaksi. Näissä tapauksissa on tärkeää saada apua nopeasti. Ympärivuorokautinen päivystyksemme on aina lähtövalmiudessa. Tarjoamme raskaan kaluston hinausta sekä akuuteissa että kiireettömissä tapauksissa, esimerkiksi silloin kun raskaan kaluston ajoneuvoa on vaikkapa siirrettävä hinaamalla varikolta korjaamolle.

Kuorma-autojen, yhdistelmäajoneuvojen, linja-autojen ja muun raskaan kaluston hinaus vaatii erityistä ammattitaitoa. Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat, että arvokas kuljetuskalustosi saadaan korjaamolle nopeasti ja ilman lisävaurioita.

Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot kevyistä kuorma-autoista massiivisiin hyötyajoneuvoihin:

 • Raskaan ajoneuvon hinaus korjaamolle
 • Avustaminen vinssaamalla liukkaissa paikoissa
 • Tiellenosto
 • Ojasta veto
 • Kääntö ja pyörillenosto

Soita Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Soita Alavus 24/7

 

Raskas hinausauto rientää apuun 24/7 – apu nopeasti paikalle

Raskaan kaluston hinaukseen meillä on yksi alueen parhaista raskas hinausautoista, neliakselinen MAN TGA, jolla esimerkiksi kuorma-auton hinaus on vaivatonta. Raskaisiin hinaustöihin räätälöidyn MAN TGA:n ominaisuudet on hiottu viimeisen päälle ammattilaisten tarpeiden perusteella ja sillä hoituvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. Se on 8-pyörävetoinen, joka mahdollistaa sen, että sillä pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille, haastavissakin maasto-olosuhteissa. MAN TGA on varusteltu lisäksi yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Heinäkuussa 2022 saimme käyttöömme uuden Volvo-merkkisen raskaankaluston hinausauton. Kalustoomme kuuluu siis kaksi raskaan kaluston hinausautoa, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin vaativissa nosto- ja hinaustarpeissa. Molemmat autot täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Päivystämme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten matkanteon katketessa voit soittaa meille kellonajasta riippumatta – me tulemme nopeasti avuksesi.

Raskaan kaluston hinaus kattavasti Etelä-Pohjanmaalla – Seinäjoki, Alavus, Kuortane, Lapua…

Olipa tarpeesi millainen tahansa – esimerkiksi kuormurin, jakeluauton tai rekan hinaus – meille voit aina soittaa, kun kyse on raskaan kaluston hinauksesta! Hoidamme raskaan kaluston hinaukset joustavasti ja rautaisella ammattitaidolla esimerkiksi Seinäjoella, Kuortaneella, Lapualla ja Alavudella.

Me hoidamme hinaukset parinkymmenen vuoden kokemuksella. Olemme lisäksi osa maanlaajuista SOS-Hinaus -verkostoa, joka takaa sinulle kokeneimmat alan ammattilaiset turvaksesi.