Rekan nosto ojasta sujuvasti Seinäjoen seudulla

Autojen, raskaan kaluston sekä koneiden vinssaukset esimerkiksi ojasta tai maastosta hoituu E-P:n hinauspalvelun osaavien ammattilaisten toimesta. Raskaan kaluston sekä henkilöautojen hinaus- ja nostotyöt kuuluvat E-P:n hinauspalveluiden monipuoliseen palveluvalikoimaan kaikkialla Etelä-Pohjanmaalla, kuten Seinäjoella, Alavudella, Kuortaneella ja Lapualla.

Hinaus- ja nostoautomme soveltuvat kaikenlaisten raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden vaativiin siirtotehtäviin. Käytössämme on myös varta vasten raskaisiin hinaustöihin räätälöity hinausauto MAN TGA, joka on varustukseltaan yksi monipuolisimmista liikenteessä olevista raskaan kaluston hinausajoneuvoista.

MAN TGA on 8-pyörävetoinen raskas hinausauto, jolla pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille, vaativaankin maastoon. Hinausautossa on 30 tn vinssi, 25 tn vinssi sekä molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Raskaan kaluston hinaus- ja nostopalvelumme auttaa kaikenkokoisia raskaita ajoneuvoja:

  • kevyet kuorma-autot
  • puoliperävaunuyhdistelmät
  • täysperävaunuyhdistelmät
  • linja-autot
  • työkoneet (esim. metsätyökoneet, traktorit)

Rekan nosto ojasta onnistuu turvallisesti liikenteenohjauksen avustuksella

Rekan nosto ojasta ei ole pikkujuttu, vaan vaatii aina tarkkaa suunnittelua, tehokasta kalustoa ja vankkaa ammattitaitoa. Monipuolinen hinaus- ja nostokalustomme sekä kokeneet ammattikuljettajat takaavat avun saamisen vahinkopaikalla. Liikenteen häiriötilanteissa yksi tärkeimpiä tehtäviä on varoittaa myös muita tiellä liikkujia ja välttää lisävahinkojen syntyminen. Ajoneuvojen noston ja hinauksen lisäksi ohjaamme liikennettä vahinkopaikalla lisävahinkojen ehkäisemiseksi.

Soita Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa 24/7
Soita Alavus 24/7