Tarvitsetko hinauspalvelua Kauhavalla? Olet oikeassa osoitteessa! Erilaisten kulkuneuvojen hinaukset ovat meille arkipäivää, olipa kyseessä henkilö-, paketti- tai kuorma-auto. Monipuolisesta kalustostamme löytyy sopiva hinausauto jokaiseen tilanteeseen. Kun soitat meille ja kerrot tilanteesi, niin osaamme lähettää aina oikeanlaisen hinurin kohteeseen.

E-P:n Hinauspalvelu on vuonna 2003 Seinäjoella perustettu eteläpohjalainen yritys. Hoidamme vankalla ammattitaidolla sekä monipuolisella kalustolla autojen hinaukset ja siirrot, olipa hinauksen tarpeessa sitten HENKILÖAUTO, moottoripyörä tai raskaan kaluston ajoneuvo. Annamme hyytyneelle akulle APUVIRTAA sekä autamme, kun AUTON OVET OVAT MENNEET LUKKOON. VINSSILLÄ koneiden nostot sujuvat leikiten. Kuljetamme myös erilaisia työkoneita moniin tarpeisiin LAVETILLA. Palvelemme joustavasti ja saavumme paikalle aina pikimmiten.

Soita meille, vastaamme heti!

OTA YHTEYTTÄ SEINÄJOKI, ETELÄ-POHJANMAA 24H/VRK 0400 602 103

Raskaan kaluston hinaus Kauhava

Raskaan kaluston hyytyessä tielle aikaa ei ole hukattavaksi. Jokainen hetki, jonka raskas ajoneuvo on poissa tuottavasta työstä, aiheuttaa lisäkustannuksia ja sotkee aikatauluja. Ympärivuorokautinen päivystyksemme on aina lähtövalmiudessa. Käytössämme on nimenomaan raskaisiin hinaustöihin räätälöity hinausauto MAN TGA, joka on varustukseltaan yksi monipuolisimmista liikenteessä olevista raskaan kaluston hinausajoneuvoista Etelä-Pohjanmaan alueella. Raskaisiin hinaustöihin räätälöidyn MAN TGA:n ominaisuudet on hiottu viimeisen päälle ammattilaisten tarpeiden mukaan ja sillä onnistuvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. Se on 8-pyörävetoinen, joten sillä onnistuu raskaan kaluston hinaus haastavissakin maasto-olosuhteissa. MAN TGA on varusteltu lisäksi yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Heinäkuussa 2022 hankimme uuden Volvo-merkkisen raskaan kaluston hinausauton. Kalustoomme kuuluu siis kaksi raskaan kaluston hinausautoa, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin vaativissa nosto- ja hinaustarpeissa. Molemmat autot täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Kun tarvitset rekan hinausta, kuorma-auton hinausta tai muun raskaan kaluston hinausta – soita meille!

Raskaan kaluston hinaus vaatii kestävän kaluston lisäksi erityisosaamista sekä rautaista ammattitaitoa. Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti ja ammattitaidolla haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot kevyistä kuorma-autoista massiivisiin hyötyajoneuvoihin. Tarjoamme raskaan kaluston hinausta akuutin avun lisäksi kiireettömissä tapauksissa, esimerkiksi silloin kun raskaan kaluston ajoneuvoa on siirrettävä hinaamalla varikolta korjaamolle. Tällaisessa tapauksessa voit tilata hinauksen hyvissä ajoin etukäteen.

Tehokkaalla hinauskalustollamme voimme hinata esimerkiksi kuorma-autot, rekat, jakeluautot, linja-autot, säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot. Myös raskaan kaluston ojasta vedot kuuluvat toimenkuvaamme eli esimerkiksi REKAN NOSTO OJASTA onnistuu meiltä käden käänteessä.

PÄIVYSTÄMME 24H/VRK 0400 602 103

Hinauspalvelu apunasi 24/7

Mikäli apu tien päällä on tarpeen, älä epäröi soittaa meille vuorokaudenajasta riippumatta! Päivystämme vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. E-P:n Hinauspalvelut auttaa kaikkialla Etelä-Pohjanmaalla, kuten Kauhavalla, Alavudella, Lapualla ja Seinäjoella.