Jos ajoneuvo kenkkuilee ja matka tyssää keskelle Etelä-Pohjanmaan lakeuksia, niin eipä hätää! E-P:n Hinauspalvelu auttaa nopeasti ja parinkymmenen vuoden ammattitaidolla niin henkilöauton kuljettajia, matkailuautolla reissaavia kuin raskaalla kalustolla liikkuvia ammattilaisiakin. Meiltä löytyy sopiva hinausauto jokaiseen tilanteeseen, ja monipuolisella kalustollamme hoituu minkä tahansa kulkuneuvon hinaukset kaikissa olosuhteissa ja kellon ympäri. Tarjoamme luotettavaa ja joustavaa hinauspalvelua Kurikassa sekä koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Soita meille, vastaamme heti!

PÄIVYSTÄMME 24H/VRK 0400 602 103

Hinausta vuorokauden ympäri – vuoden jokaisena päivänä

Henkilö- ja pakettiautojen hinaus on meille arkipäivää. Lavahinausautollamme onnistuu tavallisten henkilöautojen lisäksi myös pitkien matkailuautojen sekä kevytkuorma-autojen hinaus. Ahtaista parkkihalleista sekä jäisiltä tai pehmeiltä teiltä pelastaa 4-vetoinen puomihinausauto. Tarjoamme myös apuvirtaa, mikäli kulkuneuvosi hyytyy ennen kuin matkasi on päässyt edes alkamaan.

Ikävimmässä tapauksessa automatka voi katketa liikenneonnettomuuden takia. Voimme tarjota apuamme onnettomuuspaikalla monin eri tavoin. Mikäli onnettomuuspaikalla tarvitaan apuna kaivinkonetta, löytyy niitäkin kalustostamme. Tarvittaessa voimme järjestää  onnettomuuspaikalla myös liikenteen ohjauksen. Jos onnettomuuden takia matkaa ei voi enää omalla autolla jatkaa, tuomme tullessamme sijaisauton.

Hinaus vaatii aina erityisosaamista sekä rautaista ammattitaitoa. Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot henkilöautoista, kevyisiin kuorma-autoihin ja aina massiivisiin hyötyajoneuvoihin saakka.

OTA YHTEYTTÄ 24H/VRK 0400 602 103

Raskaan kaluston hinaus Kurikka

Raskas kalusto on tuottava ainoastaan silloin, kun se toimii moitteetta ja tilattu lasti saadaan toimitettua tilauksen mukaisesti perille. Joskus raskaankin kaluston matka saattaa tyssätä erinäisistä syistä tienposkeen. Näissä tapauksissa on tärkeää saada apua nopeasti paikalle, jotta ylimääräisiltä kustannuksilta vältyttäisiin. Päivystämme ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja olemme aina lähtövalmiudessa mikäli raskaan kaluston hinaus on tarpeen.

Raskaan kaluston hinausta varten meillä on yksi alueen parhaista hinausautoista – neliakselinen MAN TGA. Se on räätälöity raskaisiin hinaustöihin ja sillä onnistuvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. MAN TGA on 8-pyörävetoinen, joten sillä pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille, haastavissakin maasto-olosuhteissa. Se on varusteltu yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Heinäkuussa 2022 saimme käyttöömme uuden Volvo-merkkisen raskaankaluston hinausauton. Kalustoomme kuuluu siis kaksi raskaan kaluston hinausautoa, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin vaativissa nosto- ja hinaustarpeissa. Molemmat autot täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Tehokas hinauskalustomme avulla voimme hinata kuorma-autot, rekat, jakeluautot, linja-autot, säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot. Myös raskaan kaluston ojasta vedot kuuluvat toimenkuvaamme eli esimerkiksi REKAN NOSTO OJASTA onnistuu meiltä ammattitaidolla. Tarjoamme raskaan kaluston hinausta akuuttien tilanteiden lisäksi myös kiireettömissä tapauksissa, vaikkapa silloin kun raskaan kaluston ajoneuvo on siirrettävä hinaamalla varikolta korjaamolle.

SOITA HINAUS KURIKKA 24H/VRK 0400 602 103

Raskas hinausauto auttaa – rekan hinaus, kuorma-auton hinaus, matkailuauton hinaus…