E-P:n Hinauspalvelu auttaa nopeasti ja vankalla ammattitaidolla niin henkilöautolla liikkuvia kuin raskaan kaluston kuljettajiakin. Monipuolisella kalustollamme hoituu minkä tahansa kulkuneuvon hinaukset kaikissa olosuhteissa ja kellon ympäri. Tarjoamme luotettavaa ja joustavaa hinauspalvelua Lapualla sekä kattavasti koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Meiltä löytyy sopiva hinausauto jokaiseen hinauspulmaan. Kun soitat meille ja kerrot tilanteesi, niin osaamme lähettää aina oikeanlaisen hinurin kohteeseen.

Soita meille, vastaamme heti!

OTA YHTEYTTÄ LAPUA 24H/VRK 0400 602 103

Hinaus 24/7

Henkilö- ja pakettiautojen hinaukset ovat meille arkipäivää. Luottoratsusi hyytyessä lähetämme paikalle lavahinausauton, jolla onnistuu myös pitkien matkailuautojen sekä kevytkuorma-autojen hinaukset. Ahtaista parkkihalleista sekä jäisiltä tai pehmeiltä teiltä pelastaa 4-vetoinen puomihinausautomme. Tarjoamme myös apuvirtaa, mikäli kulkuneuvosi hyytyy ennen kuin matkasi on päässyt edes alkamaan.

Ikävimmässä tapauksessa automatka voi katketa liikenneonnettomuuden takia. Tässäkin tilanteessa tulemme nopeasti paikalle antamaan avun. Mikäli onnettomuuspaikalla tarvitaan apuna kaivinkonetta, niitäkin löytyy kalustostamme. Pystymme järjestämään tarvittaessa onnettomuuspaikalla myös liikenteen ohjauksen. Jos matkaa ei voi onnettomuuden takia enää omalla autolla jatkaa, tuomme tullessamme sijaisauton, niin matkasi ei tyssää aivan kokonaan.

Älä epäröi soittaa apua vuorokaudenaikaan katsomatta!

OTA YHTEYTTÄ 24H/VRK 0400 602 103

Raskaan kaluston hinaus Lapua

Raskas kalusto on tuottava ainoastaan silloin, kun se toimii moitteetta ja kulkee sujuvasti paikasta A paikkaan B. Joskus silti raskaankin kaluston matka tyssää tienposkeen. Näissä tapauksissa on tärkeää saada apua nopeasti paikalle, jotta ylimääräisiltä kustannuksilta vältyttäisiin. Ympärivuorokautinen päivystyksemme on aina lähtövalmiudessa raskaan kaluston hinaukseen. 

Raskaan kaluston hinaus vaatii erityisosaamista sekä rautaista ammattitaitoa. Kuljettajamme hoitavat oikeaoppisesti haastavimmatkin ajoneuvojen siirrot kevyistä kuorma-autoista massiivisiin hyötyajoneuvoihin. Tarjoamme raskaan kaluston hinausta sekä akuuteissa että kiireettömissä tapauksissa, esimerkiksi silloin kun raskaan kaluston ajoneuvoa on vaikkapa siirrettävä hinaamalla varikolta korjaamolle.

Rekan hinaus, kuorma-auton hinaus, matkailuauton hinaus – kun hätä on suurin on apu lähellä

Meillä on yksi alueen parhaista hinausautoista raskaan kaluston hinaukseen; neliakselinen MAN TGA. Raskaisiin hinaustöihin räätälöidyn MAN TGA:lla hoituvat vaikeammatkin raskaan kaluston hinaustyöt. Se on 8-pyörävetoinen, joten sillä pääsee tavanomaista hinausautoa paremmin pehmeille ja liukkaille kohteille, haastavissakin maasto-olosuhteissa. MAN TGA on varusteltu lisäksi yhdellä 30 tn vinssillä ja yhdellä 25 tn vinssillä. Siinä on myös molemmille sivuille 15 tn vinssit.

Heinäkuussa 2022 saimme käyttöömme uuden Volvo-merkkisen raskaankaluston hinausauton. Kalustoomme kuuluu siis kaksi raskaan kaluston hinausautoa, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin vaativissa nosto- ja hinaustarpeissa. Molemmat autot täyttävät Euro 6 -luokan päästövaatimukset.

Tehokkaalla hinauskalustollamme voimme hinata esimerkiksi kuorma-autot, rekat, jakeluautot, linja-autot, säiliöautot sekä muut vastaavat raskaan kaluston ajoneuvot. Myös raskaan kaluston ojasta vedot kuuluvat toimenkuvaamme eli esimerkiksi REKAN NOSTO OJASTA onnistuu meiltä käden käänteessä.

PÄIVYSTÄMME 24H/VRK 0400 602 103